Webwinkel-Keur-Partner

Om uw webshop een extra boost te geven, adviseren wij van Studio209.nl altijd een keurmerk op uw website te zetten. Een keurmerk is niet duur en geeft uw klant het vertrouwen dat zij bij uw webshop veilig en vertrouwd kunnen kopen. Wij adviseren gebruik te maken van het innovatieve webwinkel keurmerk van Stichting WebwinkelKeur te gebruiken.

Door de combinatie van een (juridische) keuring door WebwinkelKeur en beoordelingen door uw klanten kan een compleet beeld gevormd worden over de betrouwbaarheid van uw webwinkel. Dit verhoogt het vertrouwen in uw webwinkel en daarmee de omzet. WebwinkelKeur biedt een compleet keurmerk inclusief een complete klantbeoordelingen tool voor slechts €7,- euro per maand. Meer keurmerk voor minder noemen ze dat.

Juridische zekerheid

Voor toelating tot WebwinkelKeur wordt uw webwinkel gekeurd en gescreend door WebwinkelKeur. Dit zorgt niet alleen voor zekerheid voor uw klanten, maar ook voor u als webwinkelier.

Klantbeoordelingen

Echte klantbeoordelingen verhogen het vertrouwen in uw webwinkel. WebwinkelKeur biedt een complete tool waarbij het mogelijk is uw klanten pro-actief en automatisch uit te nodigen tot het delen van hun klantervaring. Deze ervaringen kunt u vervolgens met onze widget weergeven op uw eigen webwinkel. Bang voor negatieve ervaringen? WebwinkelKeur plaatst negatieve ervaringen 14 dagen in quarantaine en modereert de ervaringen om onterechte ervaringen te voorkomen.

Geschillen?

Komt u er samen met de klant niet uit, dan kunt u verwijzen naar de onafhankelijke bemiddeling door Stichting WebwinkelKeur. Hiermee voorkomt u een langdurende welles/nietes discussie met uw klant.

Unieke mogelijkheden

Het systeem van WebwinkelKeur heeft diverse innovatieve mogelijkheden. Zo is het mogelijk om het keurmerk inclusief klantervaringen compleet te integreren binnen de eigen webwinkel. Middels onze javascript integratie is het mogelijk om zowel klantervaring weer te geven als te plaatsen zonder uw webwinkel te verlaten. Dit werkt niet alleen erg fijn, maar zorgt er ook voor dat klanten uw webwinkel niet verlaten en verhoogt daarmee de conversie.

Studio209.nl stelt u als klant voorop en adviseert alleen andere bedrijven indien wij volledig achter het bedrijf en de techniek staan. Daarom zijn wij buisiness partner geworden van Stichting Webwinkelkeur. Wij verdienen op geen enkele manier aan deze doorverwijzing. Meer informatie of aanmelden? Kijk daarvoor op https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/.

Uit het blog

Webshop kortingsacties? Ken uw doelgroep! (13911)

Jongere internet generaties hebben liever een percentage korting, maar oudere generaties geven de voorkeur aan gratis verzending.…

oktober 01, 2014Read more >>

Social media strategie (12640)

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet meer zonder een social media strategie, mede omdat social media steeds zwaarder meetellen voor PageRank en dus SE…

november 05, 2014Read more >>

Factuur in Excel (19759)

Veel kleine ondernemers hebben geen behoefte aan een duur boekhoudpakket en maken zelf hun facturen in Excel of in Word. Voor deze ondernemers heb ik…

mei 07, 2014Read more >>

Contact

Studio209.nl Loosduinse Hoofdplein 209 2553 CP DEN HAAG

KvK Haaglanden 27338236
Let op: per 1 mei een nieuw rekeningnummer
NL38 BUNQ 2290 8113 27
 

Volg ons

Twitter Google facebook Linkedin 

Webwinkel-Keur-Partner