Hoe kan ik voor u een goedkope website aanbieden? Doordat ik geen accountmangers, salesmedewerkers en designers in dienst heb en geen groot gebouw. Ik ben iemand met een vaste baan en doe dit voor mijn plezier! Ik ben van mening dat ieder bedrijf, groot of klein, een mooie, professionele presentatie op het internet zou moeten kunnen hebben.

Daarnaast maak ik gebruik van de gratis Content Management Systemen Joomla! en Wordpress. Het Content Management Systeem (CMS) stelt u in staat zelf de inhoud van uw website aan te passen. Ik integreer dit systeem in het ontwerp dat u gekozen heeft. Maakt u al gebruik van Joomla! en/of Wordpress? Ik kan ook voor u alleen een template of thema aanleveren. Alles is open source en na oplevering krijgt u alle bronbestanden. Na de oplevering heeft u geen kosten meer behalve de jaarlijkse hosting kosten. Dit kan al vanaf € 25,00 die u zonder mijn tussenkomst direct aan de hostingprovider afdraagt.
Een basis website kost u slechts € 799. Voor dit bedrag krijgt u:

  • Een website gebasseerd op een voor u op maat gemaakt ontwerp.
  • Een Content Management Systeem waarmee u zelf uw site kan aanpassen.
  • Alle broncodes, digitale bestanden, wachtwoorden en rechten van uw eigen site.
  • Geen verplichte (onderhouds-) contracten.
  • Indien u door ons de hosting laat regelen maken wij voor een beperkte vergoeding de volgende zaken tevens voor u in orde:
  • Aanvragen van een domeinnaam. U wordt zelf eigenaar van het domein en u zal de jaarlijkse vergoeding hiervoor rechtstreeks aan de hostingprovider afdragen zonder onze tussenkomst en extra kosten.
  • Advies voor het juiste hosting pakket dat past bij uw website. Wij bemiddelen alleen bij de aanvraag en u zal de jaarlijkse vergoeding hiervoor rechtstreeks aan de hostingprovider afdragen zonder onze tussenkomst en extra kosten.
  • Aanmaken van e-mail accounts en configureren van uw webmail.
  • Instellen van Outlook of Outlook express voor gebruik van email met uw eigen domeinnaam.

Uit het blog

Webshop kortingsacties? Ken uw doelgroep! (13911)

Jongere internet generaties hebben liever een percentage korting, maar oudere generaties geven de voorkeur aan gratis verzending.…

oktober 01, 2014Read more >>

Social media strategie (12641)

Tegenwoordig kan je als bedrijf niet meer zonder een social media strategie, mede omdat social media steeds zwaarder meetellen voor PageRank en dus SE…

november 05, 2014Read more >>

Factuur in Excel (19761)

Veel kleine ondernemers hebben geen behoefte aan een duur boekhoudpakket en maken zelf hun facturen in Excel of in Word. Voor deze ondernemers heb ik…

mei 07, 2014Read more >>

Contact

Studio209.nl Loosduinse Hoofdplein 209 2553 CP DEN HAAG

KvK Haaglanden 27338236
Let op: per 1 mei een nieuw rekeningnummer
NL38 BUNQ 2290 8113 27
 

Volg ons

Twitter Google facebook Linkedin 

Webwinkel-Keur-Partner